lørdag den 21. november 2009

Stemningsbilleder fra Miami og Key West

Så er det tid til, at I ser nogle billeder herovrefra.

Vores spændende morgenmad på hotellet i Miami: Croissanter indpakket i plastic, evt smør til disse, og sort kaffe. Til dessert kunne man derudover vælge muffins. Så det var en sund og nærende morgenmad :-)

Anders i gang med morgenmaden i hotellets lobby, som var dejlig kølig pga airconditionen. Der er jo aircondition på alle værelser, i alle butikker og simpelthen alle steder - nogle gange bliver det dog lige i overkanten.

Jeg får dyppet fødderne i det vidunderlige lyseblå vand. Senere næste dag fik vi også afprøvet havet rigtigt, og det var lige så dejligt, som man kan forestille sig. Så I kan sagtens være misundelige..

Et typisk Art Deco hus i Miami South Beach med en nice Americaner foran. Vi fik gået øen tynd, hvilket vi fandt ud af ikke er normalt for amerikanere. En turistinformatør der råbte efter os for at sælge en busrundtur, faldt nærmest ned af stolen, da hun hørte at vi simpelthen havde gået øen rundt.
I Miami var der nu stort set fortove over alt, men man kan alligevel godt mærke, at der bliver taget meget hensyn til bilerne i forhold til i Danmark. Blandt andet er der parkeringspladser overalt, nogle gange er parkeringshusene større end butikkerne og ved store attraktioner skal man aldrig gå mere end 100 m fra parkeringspladsen. (Dette betyder så også, at de amerikanske turister kun er ved selve attraktionen. Så selv om man bare går ned af en tilstødende gade, kan man næsten få den helt for sig selv.)

Julelys på palmerne - Det er da bare noget der giver stemning!

Anders med fuld oppakning i 30 graders varme, da vi er på vej hen for at hente vores bil.

Et billede ud af forruden på vej til Key West. Vejen er stort set ligeud hele vejen, enten over land eller som her over en af de utallige broer.

Så kan I se vores bil. En enorm stor Hyundai med automatgear og cruise control. Bilen blev automatisk opgraderet til en Full Size uden beregning (vi havde kun bestilt standard size), men Anders ville jo hellere have haft en Amerikansk Dodge Charger. Så nu har jeg ham mistænkt for, at han krydser fingre for, at der bliver noget i vejen med bilen, da vi jo så kan bytte den til en anden bil uden beregning.

Amerikansk mad når det er bedst.. Tre burgere og tilhørende friturestegte løgringe.

Typiske huse i Key West. Og da vi ikke var på hovedgaden, var der næsten ingen turister.

Palmer, flotte huse og sindsygt varmt vejr på Key West, så vi får drukket masser af vand. Vandet kan godt drikkes herovre, men det smager meget af klor, hvorfor vi foretrækker købevand. Den ene aften bestilte jeg en sodavand, uden at tænke over, at det er koncentrat opblandet med vand. Så den havde godt nok en lidt for mærkelig bismag og odor. Så fremover bliver det nok i stedet sodavand på flaske.

Det obligatoriske turistbillede, hvor man næsten skulle stå i kø for at komme til: Men altså det sydligste punkt i USA.

Hundehvalpe til salg.. Det er vist ikke lige sådan vi gør i Danmark.

En rigtig ærke Amerikaner i sin flyder og med sit hvide lange hår.

Et af de planlagte formål med denne jordomrejse: Et besøg i SEARS!

Skrevet af Ea i Key West kl. 22:10

4 kommentarer:

  1. Vildt flotte billeder :)
    Det er helt underligt at se jer i denne sammenhæng.. Som om i er klippet ind i en turistbrochure!
    Vi er dødmisundelige..
    Stort kram til jer begge..
    Mette

    SvarSlet
  2. Inge Lise og Peter21. november 2009 kl. 19.51

    Ja, det er helt fantastisk og spændende hver gang vi kigger i bloggen. I er virkelige gode til at fortælle :)
    Det var også dejligt med billeder. Vi har her haft lunt vejr fredag og lørdag med "kun" 14 gr.
    og fint solskin.

    Inge Lise og Peter

    SvarSlet
  3. Kære Ea og Anders
    Vi kan godt forstå at Anders er utilfreds med bilen, for det er jo ikke det samme som en Iceblue Mazda.
    Vi glæder os hver gang til vi hører nyt fra jer, det er så levende fortalt, at det næsten er som at være der selv. Det må være dejligt med det gode vejr, her er det lidt trist, idag søndag er det regnvejr.
    Mange knus fra Lau, Jonna og Tobias

    SvarSlet
  4. Fede billeder fra Texas og Georgia osv.! Tænk at have stået med Kongens mic!!

    Hilsen Simon

    SvarSlet